Новинка від KME - редуктор MUSTANG

Новинка від KME - редуктор MUSTANG


Редуктор KME Mustang 6S – польський випарник постійного тиску, виконаний із композитного пластику та розрахований до 150 кінських сил.

У ряді випадків інноваційна конструкція та використання високоміцних матеріалів дозволили покращити параметри редукторів при обмеженні зовнішніх розмірів. Редуктор оснащений теплообмінником із тонкостінних перегородок – така конструкція дозволила оптимізувати теплообмін, що призвело до покращення термодинамічних властивостей.

Нагрівання рідкої фази газу дозволяє більш ефективно передавати енергію газоподібному середовищу, що дозволяє досягти більшого перерізу потоку, що збільшує ККД і потужність редуктора.

Редуктор дозволяє регулювати потужність нагрівання залежно від витрати газу.

Завдяки фізичному поділу елементів, в яких течуть газ і тосол, можливість проникнення з одного середовища до іншого була виключена.

Нова конструкція регулюючого клапана дозволяє швидко і точніше дозувати газ.


Встановлення ГБО на Honda CRV 1.5T DIRECT

Встановлення ГБО на Honda CRV 1.5T DIRECT


Газ на 1.5л двигун від Honda з прямим вприком палива. Встановлено електроніку KME Nevo Sky Direct м.2, форсунки та редуктор Magic. Завдяки правильно підібраному обладнанні та налаштуванням вдалось досягти при роботі на газі таких показників: 1,1л бензину по трассі та 1,7л по місту.


KME Fox і KME Fenix - новинки у популярного виробника

У 2020 році компанія KME - один з лідерів ринку, порадувала нас одразу кількома новинками.
Перш за все, хотілось б розказати про новий редуктор KME FOX, він став потужнішим від популярних моделей TUR та Silver S6, розрахований на потужність до 250 к.с. Виробники рекомендують його для турбо-двигунів. В комплект йде газовий клапан під трубку 8-го діаметру (більша прохідність в порівнянні з іншими клапанами). Рем.комплект міняється швидко, якісно, в половині випадків навіть не демонтуючи його.



Ще одна новинка – нові форсунки KME Fenix, які по характеристикам показують дуже хороший час відкриття і максимальну потужність біля 60 к.с. на циліндр, а це дуже важливий показник.

Також на ринку появилась нова електроніка KME Sky Max для чотирьох циліндрових авто. Це остання розробка компанії, яка дістала всі самі нові рішення. В ній велика кількість плюсів, і для деяких машин на сьогоднішній день є найкращим вибором.
Наприклад: Honda Accord 8 покоління (cr-v також). Особливістю цього авто є те, що при експлуатації ГБО зменшується рівень пального. Це ні на що не впливає, але в електроніці SKY Max є вбудований емулятор рівня палива для Honda, що дозволяє обійти проблему з падінням стрілки палива. Крім того, є вбудований obd-сканер і в комплект йде нова кнопка DG7.


Газ на Mitsubishi Pajero 3.5 GDI

Газ на Mitsubishi Pajero 3.5 GDI


Наша компанія має досвід і можливість встановити на Mitsubishi Pajero 3.5 GDI газобалонне обладнання на базі другого покоління зі спеціально розробленим блоком керування, який дозволяє досягнути задовільної роботи автомобіля на газу (чек не горить, бензинові форсунки лишаються робочими, динаміка не змінюється). Всі технічні особливості ви можете прочитати на сайті розробника блоку керування і також переглянути доступне відео. Орієнтовна ціна 1000-1100$.


Встановлення ГБО на авто із США

Останнім часом дуже багато автомобілів прямують до нас зі Сполучених Штатів і багато людей цікавляться встановленням газобалонного обладнанням.

Не так давно ми встановили газ на таку цікаву машину Hyundai Sonata 2.4 GDI, код двигуна G4KJ, прямий вприск палива. Було встановлено електроніку KME Sky Direct, Редуктор Shark 1500, Форсунки Barracuda, балон на 61 літр, заправочне виведено у лючок бензобаку.

Встановлення ГБО на авто із США


Наш список переобладнаних авто з прямим вприском палива (оновлюється):

Ford Focus 2.0 GDI USA - KME Sky Direct
Ford Mondeo (Fusion) 1.5 - KME Sky Direct
Ford 2.0 240 л.с. - KME Sky Direct
Audi Q5 2.0 TFSI CAEB - KME Sky Direct (Редуктор для ГБО KME Gold GT)
Hyundai Sonata 2.4 GDI G4KJ - KME Sky Direct
Kia Optima 2.4 GDI G4KJ - Kme Sky Direct
VW Passat 2.0 BVZ - Landi Renzo Direct
VW Passat CC CBFA - KME Sky Direct v.2
VW Tiguan 2.0 CCTA - KME Sky Direct
Mazda 6 2.5 Skyactive - KME Sky Direct v.2
Mazda CX-7 - Zavoli Direct
Mitsubishi Pajero 3.5 GDI
Honda CR-V 2.4 K24W - KME Sky Direct Model 2
Acura RDX 2.0T - KME Sky Direct v.2



Прості системи четвертого покоління були встановлені на Volswagen Passat/Jetta 2.5 (5 циліндрів), Honda Crosstour 2.4 (4 циліндровий атмосферний двигун), Toyota Camry/Avalon 2.5 Hybryd., Nissan Rouge 2.5.


Наш монтаж ГБО на Honda Civic 1.8

Ось такий монтаж виконала наша компанія на автомобіль Honda Civic.

Встановлено:

- електроніка KME Nevo
- польський редуктор KME Tur
- форсунки Barracuda без жикльора
- балон 630х210 Харпромтех на 49 літрів
- заправочне виведено в лючок бензобаку

Крім того на даний автомобіль вважається обов’язковим встановлення варіатора кута запалення. Встановлений Microluch 3D hall.

 

Загальна вартість – 450 евро.


Новий газовий редуктор Shark

Новий газовий редуктор Shark


Він розроблений польською компанією Alex. Конструктивно новинка подібна найбільш масовим редукторів, які встановлюються за в Україні. Але при її створенні були усунені недоліки існуючих виробів. Так, аварійний клапан зробили як окремий вузол. Раніше він був інтегрований в конструкцію редуктора - в шток мембрани і з часом втрачав герметичність, що, в свою чергу, призводило до утрудненого запуску мотора після тривалої стоянки. Клапан, дозуючий газ в редукторі, виконаний на хитному «коромислі», що дає можливість редуктора довго працювати на низькоякісному газі з високим вмістом чужорідних домішок.

Крім того, нова конструкція редуктора відрізняється тим, що забезпечується більш точне дозування палива. А за рахунок посиленого контуру обігріву редуктора і збільшених в порівнянні з аналогічними виробами прохідних перетинів газових каналів Shark здатний працювати на автомобілях, потужність яких досягає 200 л. с. Інтегровані в редуктор клапан і фільтр дозволили зробити його досить компактним і в той же час легко обслуговується. Редуктор Shark доступний в двох варіантах - Shark 1200 і Shark 1 500 для моторів до 150 л. с. і 200 л. с. відповідно.


Регулювання ГБО на газоаналізаторі

Регулювання ГБО на газоаналізаторі


Компанія ВестГаз налаштовує карбюраторні автомобілі, моно-інжектора, автомобілі без лямбда-зонда, ГБО 2 покоління за допомогою професійного газоаналізатора Stag AFR. Це дозволяє на основі вихлопних газів точно налаштувати ваше ГБО (Atiker, Lovato, Tomasetto), тим самим забезпечивши правильну роботу двигуна і розхід палива.


Термопластікова трубка - нова "газова мода"!

Монтаж і експлуатація мідної трубки в автомобільному газобалонному устаткуванні пов'язаний з рядом складнощів, викликаних недоліками цього матеріалу. Основним недоліком мідного магістрального трубопроводу є слабка корозійна стійкість, недостатня гнучкість і мала стійкість до механічної дії.

Як і слід було чекати, цей факт не міг довго залишатися непоміченим. Пошук нових матеріалів і розробка технології виробництва увінчалися успіхом і на світовому ринку з'явився альтернативний продукт – італійська термопластіковая трубка.

Термопластікова трубка - нова "газова мода"!


Досвід експлуатації термопластікової трубки показав значно менше забруднення фільтрів в газопаливній системі автомобіля і довів стійкість до хімічної дії.
Трубка сертифікована по правилах ЕЕК ООН і відповідно дозволена до використання на території України.


Перехідники для подорожуючих

В продажу з'явились перехідники для заправки пропан-бутаном в різних країнах Європи

Перехідники для подорожуючих


Таблиця перехідників для різних країн!


Toyota Prado на максимальному заряді!

Land Cruzer Prado – одна з самих популярних машин на переобладнання. Одну з таких машин ми нещодавно переробляли. Основним критерієм була максимальна надійність і якнайменше клопоту до налаштувань.

Toyota Prado на максимальному заряді!


Встановлено було наступне обладнання:

- Електроніка Zenit PRO + підключення до OBD
- Редуктор Gurtner 230kw
- Газовий клапан – підсилений Valtek
- Форсунки Hana 2000 зелені.
- Балон Tugra Makina 90л розміром 720-270
- Мультіклапан Tomasetto з ел.клапаном

Далі...



© 2009 -2024 WestGas.Lviv.ua