Газове обладнання (ГБО) на Ваше авто - це вигідно!

Газове обладнання (ГБО) на Ваше авто - це вигідно!


Сподіватися на те, що бензин подешевшає, не вартує, тому установка газобалонного обладнання (ГБО) на автомобіль як і раніше залишається одним із способів понизити великі витрати на паливо. Вся історія використання зрідженого газу як моторне паливо підтверджує, що газ завжди був приблизно в два рази дешевше за бензин. Це співвідношення, мабуть, зберігатиметься і надалі майбутньому.

Популярність автомобілів з ГБО не дивна, адже вони здатні істотно заощадити бюджет свого власника, а також застрахувати його від напружених цін на бензин в період бензинової кризи. А в далеких поїздках навіть дати можливість вибору палива для заправки. Все більше і більше автовласників переходять з бензину на газове паливо. Окрім прямої економії, вони відкривають для себе і інші переваги ГБО: збільшення моторесурсу двигуна, подвійний запас ходу, підвищення надійності паливної системи, низький рівень CO у вихлопних газах.

Наш багатолітній досвід в цій області дозволяє говорити про високу безпеку газобалонного устаткування, яке ми встановлюємо, а також ми гарантуємо якість установки і надійність роботи встановлюваних нами систем.

На цьому сайті Ви знайдете всю необхідну інформацію про газове устаткування. Починаючи від порівняння різних видів палива і закінчуючи пристроєм ГБО. Тут Ви взнаєте, за який час окупиться установка газобалонного устаткування на Ваш автомобіль, особливості їзди на газу, адреси газових заправок і багато що інше.



© 2009 -2024 WestGas.Lviv.ua